Pdf besplatne knjige

  • K

ponedjeljak, 3. veljače 2020.

Gulaš od slanutka


Gulaš od slanutak sa špinatom
  • 1 konzerva slanutka 
  • 4 žlice maslinovog ulja 
  • 4 režnja češnjaka 
  • 1 luk 1 lovorov list 
  • 1 žličica ružmarina
  •  1 konzerva rajčica ili svježe rajčice u sezoni 
  • 100 g chorizo kobasice
  •  300 g špinata
  •  Svježi peršin Sol, papar
  •  Priprema: U većoj posudi zagrijte ulje, povrće nasjeckajte na sitno, pa luk i češnjak stavite pirjati. Dodajte ružmarin i lovor pa kuhajte dok luk ne postane proziran. Dodajte rajčicu i kuhajte oko pet minuta. Zatim dodajte chorizo koji ste nasjeckali na komadiće, a na kraju i slanutak. Dodajte vode dok ne postignete željenu gustoću. Zadnjih pet minuta dodajte špinat. Začinite soli i paprom, maknite s vatre i pospite svježim sjeckanim peršinom. Dobar tek!

Nema komentara:

Objavi komentar